Compilatiefoto 2 Kopie (2)
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. IBN en Senzer vieren 15 jaar samenwerking

IBN en Senzer vieren 15 jaar samenwerking

De samenwerking heeft in de afgelopen jaren tientallen mensen, die extra ondersteuning op de arbeidsmarkt nodig hebben, geholpen aan waardevol werk in de schoonmaak.

Het partnerschap begon in 2008, toen Senzer op zoek was naar een partner om 70 van hun schoonmaakmedewerkers te detacheren en IBN het werkgebied wilde vergroten. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een langdurige samenwerking waarin inclusiviteit en werkgelegenheid centraal staan. 

Groot gevierd

Het 15-jarig jubileum werd groots gevierd met alle medewerkers schoonmaak die werden getrakteerd op champagne, gebak en een gezellige kennisquiz onder de titel ‘Petje op, Petje af’, waarin 15 vragen over de samenwerking werden gesteld. Alle medewerkers kregen een duurzame thermosbeker. Stefan en Sandra, twee medewerkers schoonmaak, werkzaam vanaf het begin, namen namens het hele team een mooie fruitschaal en een klok met inscriptie in ontvangst. 

Met samenwerking bereikt

Joost Tibosch, directeur Facilitair van IBN, en Paul Verbakel, directeur Werk & Uitkering van Senzer, spraken hun trots uit over de inzet van alle medewerkers en wat deze samenwerking in 15 jaar tijd heeft bereikt. “Het is prachtig om te zien hoe onze samenwerking is gegroeid en hoeveel impact we hebben kunnen maken. Onze gemotiveerde medewerkers zijn de spil van ons succes," zei Tibosch. Verbakel voegde toe: "Dankzij deze samenwerking hebben we velen mensen geholpen om zich te ontwikkelen en hun plek op de arbeidsmarkt te vinden. We zijn trots op wat we samen hebben bereikt." 

‘Inhouse’ samenwerking voor korte lijnen en efficiënte schoonmaak

Inmiddels heeft IBN een vaste plek heeft in het kantoor van Senzer. Dit zorgt voor korte lijnen en een efficiëntere samenwerking in de planning en uitvoering van schoonmaakwerkzaamheden. Een gemotiveerd team van medewerkers schoonmaak zorgt ervoor dat objecten waaronder woningcorporaties, bedrijven en het gemeentehuis van Helmond er spic en span uitzien. De ‘inhouse’ samenwerking maakt het mogelijk om direct te schakelen en sneller in te spelen op de behoeften van de klanten, wat heeft geleid tot een soepel en effectief proces. Dit leidt tot korte lijnen en betere resultaten, zowel voor de bedrijven als voor de medewerkers.  

Impact

Het 15-jarig jubileum van de samenwerking tussen IBN en Senzer is een bewijs van de kracht van samenwerking, inclusiviteit en innovatie. Beide organisaties kijken vol vertrouwen naar de toekomst en zijn vastbesloten om hun impact verder te vergroten.