Horeca / Catering
In deze richting maak je gerechten en serveert deze aan collega’s en gasten. Ook houd je de keuken schoon. Je leert alles over gastvrijheid en van professionals het vak.
Als medewerker Hospitality ben je gastvrij en servicegericht bezig. Het contact met gasten, klanten of medewerkers vind je leuk en je zorgt ervoor dat zij op hun gemak zijn en genieten.
Je start met een introductiemodule, waarbij je in korte tijd kennis maakt met de drie verschillende richtingen. Tijdens deze module ga je ontdekken welke richting het beste bij jou past. De drie richtingen zijn:
In deze richting maak je gerechten en serveert deze aan collega’s en gasten. Ook houd je de keuken schoon. Je leert alles over gastvrijheid en van professionals het vak.
In deze richting heet je gasten welkom en staat hen vriendelijk te woord. Je telefoneert, verricht administratief werk en maakt reserveringen voor vergaderingen.
In deze richting ben je de oplosser van (technische) problemen en verantwoordelijk voor gebouwenbeheer. Mensen weten jou te vinden; jij bent het gezicht van een locatie.
Heb je een bijstandsuitkering of een Wajong uitkering? Meld je aan voor de werkleerlijn. Noteer je gegevens hieronder in het formulier en wij nemen contact met je op.